MORGEN

270279

Frisk frugtsalat

1 kiwi

1 appelsin

½ banan

½ æble

½ avocado

1 håndfuld stenfri druer

15-20 mandler

2 spsk græskarkerner

 

Sådan gør du:
Frugterne skæres i små tern. Mandlernes hakkes let.
Anrettes i en skål og der drysses med græskarkerner.

 


 

270254

Morgentrifli med mandler, skyr og granatæble

200 g skyr

2 spsk. appelsinsaft

20 g mandler

20 g paranødder

½ stk. granatæble kerner

1 stk. banan

 

Sådan gør du:
Morgentrifli. Mandler og paranødder hakkes i grove stykker.
Skyr røres glat med appelsinjuicen, og cremen fordeles lagvis med nødderne.
Pynt til sidst et drys af
granatæblekerner. Skær evt. bananen ved eller spis den ved siden af.

 

 

 


 

270259

Hurtig omelet med spinat og ost

2 stk. æg

1 håndfuld spinatblade

4 stk. cherrytomater

2-3 stk. soltørrede tomater

1 spsk. revet ost

½ stk. grapefrugt

1 tsk. olivenolie til stegning

1 knsp. salt og peber

 

Sådan gør du:
Æggene piskes sammen i en skål. Olien varmes op på en pande og æggemassen hældes på.
Spinaten hakkes fint og cherrytomaterne samt de soltørrede tomater skæres i mindre stykker.
Fyldet lægges på æggekagen, og der skrues ned for varmen.
Læg låg på og lad den simre og stege videre under svag varme til omeletten er gennemstegt.
Spises sammen med ½ grapefrugt.

 


image-0105

Skinkeæg og avocadocreme

2 stk. æg/blødkogte

40 g skinke eller kylling

½ avocado

100 g skyr

½ stk. grapefrugt

2 dråber citronsaft

 

Sådan gør du:
Den halve avocado moses og blandes sammen med skyr og citronsaft.
Herefter pilles de
blødkogte æg og serveres i en skål med hakket skinke over.
Spises sammen med den halve grapefrugt.