OM OS

Hvem er vi?
Vi har sjovt nok spurgt hinanden om dette spørgsmål 🙂

Hvem er Sara Maria
Egentlig kunne jeg skrive at Sara Maria er en helt fantastisk og dejlig person, for det er hun vitterligt, hele vejen igennem. Men vil nu også rigtig gerne uddybe det. I sin tid da jeg mødte Sara Maria kendte jeg hende ikke rigtig, jo bevares, jeg havde da siddet med min store pige og stemt på hende i Vild med Dans fredag efter fredag, men sådan rigtig kendte hende, det gjorde jeg ikke. Ret hurtigt fandt vi dog ud af at vi var på samme bølgelængde og eftersom Sara Maria gerne ville lære at løbe hurtigt og langt, og helst i går, ja, så var grundlaget lagt for at vi skulle stikke hovederne sammen. Sara Maria er en grinebidder, seriøs, perfektionistisk, snakker meget (men har også en del på hjertet), omsorgsfuld og ja, jeg kunne blive ved.
Sara Maria har altid gået meget op i sundhed. Hun har altid holdt sig opdateret inde for faget, meldt sig til et utal af kurser og prøvet de fleste træningsformer. Alligevel så er det at få rutiner og bryde dårlige mønstre noget af det sværeste for hende.

Hvem er Gitte
Ud over titler som ernærings ekspert og løbe coach, som begge er to titler Gitte mestre til en guldmedalje. Så er hun meget professionel og til at starte med var der knap så mange grin men lidt mere alvor over hende. Lige ind til vi begyndte vores løbeture hvor grin simpelthen var nødvendigt. Dem er der rigtig mange af nu og Gitte har en fantastisk evne til at mestre den cocktail hvor der både skal arbejdes konstruktivt med de planer vi har sammen men også være plads til sjov. Gitte er en af de mest disciplineret, målrettet og sundeste mennesker jeg kender. De to første betegnelser siger nok i sig selv. Men når jeg skriver sundest mener jeg egentlig betegnelsen af at være et menneske i balance som ikke er fanatisk men tager bevidste valg og ved hvad de gør ved hende og hendes krop. Hun har tillagt sig nogle mønstre som jeg kun drømmer om at eje. Hendes målrettet og disciplineret tilgang til de ting hun går ind for og giver sig i kast med er misundelsesværdig. Gittes omsorgsfulde væsen sørger også for at de klienter hun måtte arbejde med føler sig taget godt af, om og ikke mindst godt sendt videre. Hun er en stor inspiration for mig og en af de få mennesker der har formået at bevare min motivation og mit fokus og ikke mindst forstå mig og den måde jeg motiveres bedst på.